Heb je interesse om je eerste stappen in de onderwaterwereld te zetten? Of heb je reeds je eerste duikervaringen achter de rug en wil je deze verder zetten? Of plan je een exotische duikreis en wil je goed voorbereid zijn? Dan verwelkomt Neptunus Divers je graag in hun duikschool... We hebben breed kader van ervaren duikers en instructeurs die je kunnen begeleiden van je eerste stappen in de duikwereld tot het worden van een duikleider en wie weet wordt je zelf een dag wel duikinstructeur.

1200px Confederation Mondiale des Activites Subaquatiques logo.svgnelos

 We zijn verbonden aan de NELOS federatie, welke het grootste deel aan onderwatersportclubs uit Vlaanderen in België verenigt. Onze opleidingen zijn gebaseerd op de CMAS-standaards (duiksterren). De opleiding bij NELOS/CMAS wordt wereldwijd erkend als één van de beste ter wereld. Voor meer informatie kan je ook terecht op de Nelos site: https://www.nelos.be/programma/Sportduiken

Heb je reeds een PADI brevet, ook deze kunnen we inschalen naar een CMAS brevet... 

 

2017 0309 215240 027

Overtuigd, of toch nog een beetje twijfel? Kom dan vrijblijvend tot 3 maal een duikles proberen..We trainen elke donderdag avond van september tot en met juni in het stedelijk Lago Bloesembad te Sint-truiden (tussen 21:00 en 22:00 uur).  

 

 

Graag voorafgaand een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  of contacteer iemand van het bestuur.We verwelkomen jullie alvast graag en ontdek of het duiken ook iets voor jou is.